Vepřová pečeně plátky recept je velmi oblíbený mezi českými kuchaři. Je to jednoduchý recept, který je plný chutných ingrediencí. Vepřová pečeně plátky recept je vynikající pokrm pro každou příležitost.
Obsah
Vepřová Pečeně Plátky Recept
Vepřová pečeně plátky recept je velmi jednoduchý a chutný pokrm. Nejdříve je potřeba vepřové maso důkladně očistit a nakrájet na plátky. Poté je potřeba je namočit do směsi s česnekem, solí a kořením. Maso je pak třeba smažit na pánvi, dokud není křupavé. Na závěr je potřeba maso přidat do rozpáleného pečícího oleje a pečeme ho, dokud není zlatavé. Takto připravená vepřová pečeně plátky je krásně voňavá a chutná skvěle s čerstvými zeleninami nebo bramborovou kaší.
Ingredience potřebné pro recept.
Vepřová pečeně plátky recept je oblíbenou volbou mnoha gurmánů, kteří chtějí připravit chutné a zdravé jídlo. Příprava vepřové pečeně plátků je snadná a rychlá, a vyžaduje jen několik ingrediencí.

K přípravě vepřových pečených plátků budete potřebovat 1,5 kg vepřového masa, 4 stroužky česneku, 2-3 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci olivového oleje, 1 lžíci pepře, 1 lžíci koření pro vepřové maso, 1 lžíci cukru a 3 lžíce soli.
Nejdříve si nakrájejte vepřové maso na plátky, jako jsou plátky čtverců nebo obdélníků. Pak si smíchejte všechny ingredience a vytvořte marinádu. Nalijte marinádu na plátky vepřového masa a nechte marinovat alespoň hodinu. Po tom vložte plátky vepřového masa do trouby a pečte je asi 30 minut při teplotě 180-200°C.
Vepřová pečeně plátky jsou hotová, když jsou zlatohnědé a křupavé. Tyto plátky můžete servírovat se salátem, brambory nebo jinou oblohou. Užijte si svůj chutný a zdravý vepřový recept na pečené plátky!
Kroky pro přípravu vepřové pečeně.
Vepřová pečeně plátky jsou oblíbenou pochoutkou mnoha Čechů. Pokud chcete připravit tuto lahodnou pochoutku, máme pro vás několik kroků, jak na to.

Nejdříve si připravte vepřové plátky, nejlépe s kostí. Poté je omyjte a osušte. Následně je nakrájejte na plátky o tloušťce asi 1,5 cm a osolte.
V dalším kroku připravte si směs koření, kterou můžete obměňovat podle vašich chutí. Například mletou sladkou papriku, česnek, majoránku, tymián a bobkový list.
Poté vepřové plátky ve směsi obalte a nechte je nejlépe půl hodiny odležet v chladničce.
Nakonec je můžete smažit na rozpáleném oleji dozlatova a podávat s různými přílohami. Ještě teplé plátky posypte čerstvou petrželkou a můžete podávat!
Tipy na servírování.

Vepřová pečeně plátky recept je jednoduchý a chutný způsob, jak si udělat skvělou večeři. Recept je ideální pro ty, kteří mají zájem o rychlou a jednoduchou přípravu. Pokud se chcete dozvědět o tom, jak připravit vepřovou pečeně plátky, přečtěte si tento článek.
Nejdříve si připravte vepřovou pečeně. Změřte si vhodnou velikost plátků a poté je nakrájejte na plátky o tloušťce asi jeden a půl centimetru. Můžete je také nakrájet na menší kousky.
Poté si připravte směs pro marinování. Smíchejte několik lžic olivového oleje, trochu česneku, špetku soli a pepře a citrónovou šťávu. Všechny ingredience smíchejte dohromady a poté naneste na vepřové plátky. Nechte marinovat alespoň na hodinu.
Když je vepřová pečeně plátky dostatečně marinovaná, můžete je připravit. Nejdříve předehřejte troubu na 180 stupňů. Poté položte plátky na plech vyložený pečícím papírem a pečte asi 15 minut.
Až budou plátky hotové, můžete je servírovat. Vepřová pečeně plátky jsou skvělá jak samotná, tak s omáčkou. Můžete je také podávat s rýží nebo se zeleninou. Pokud se vám recept líbil, můžete ho vyzkoušet a udělat si skvělou večeři!
Závěr
Recept na vepřovou pečeně plátky je velmi jednoduchý a účinný způsob, jak si připravit velmi chutné jídlo. Tento recept zahrnuje několik jednoduchých kroků, které zahrnují očištění vepřové pečeně, přidání koření a marinády, pečení vepřové pečeně a nakonec krájení na plátky. Všechny tyto kroky společně přinášejí dohromady chutné a voňavé vepřové pečeně plátky, které mohou být servírovány s různými pří